نکات جامعی درباره اینترنت ماینر

نکات جامعی درباره اینترنت ماینر - تجهیزمستر

در این مقاله قصد داریم نکات جامعی درباره اینترنت ماینر که برای هر فارم داری دانستن آن ها نیاز است را بصورت کامل توضیح دهیم.

 

ماینر ها برای این که بتوانند به استخر های استخراج متصل شوند و قدرت محاسباتی خود را در اختیار شبکه قرار دهند نیاز به اینترنت خواهند داشت.

در بیشتر موارد افراد به مصرف برق ماینر ها توجه می کنند و دلیل این موضوع هم این است که مصرف اینترنت ماینر ها قابل ملاحظه نیست و یک ماینر میتواند با یک سرعت معمولی و پهنای باند استاندارد و حجمی متوسط به کار خود ادامه دهد.

ولی توجه به برخی نکات در تامین اینترنت شبکه یکی از موارد مهم است که هر شخص فعال در حوزه ماینینگ باید در مورد آن اطلاعات داشته باشد.

 

 

مصرف اینترنت دستگاه های ماینر چقدر است؟

 

معمولا قدرت تراهش ماینر و الگوریتمی که در آن مشغول به فعالیت است نقش به سزایی در مصرف اینترنت آن خواهد داشت.

به طور معمول میتوان گفت هر ماینر در ماه حدود 2 الی 3 گیگ مصرف اینترنت خواهد داشت ولی این میزان با توجه به مواردی که توضیح دادیم می تواند تغییر کند.

 

 

نکته ی مهمی که در مورد اینترنت ماینر باید بدانیم:

 

یکی از نکات مهمی که درباره اینترنت ماینر باید به آن توجه کرد این است که اینترنت شما باید به میزان قابل توجهی پایدار باشد.

به این معنی که ماینر ها معمولا به صورت 24 ساعته در حال فعالیت هستند و به همین دلیل اگر اینترنت آن ها مدام قطع و وصل شود ماینر نمیتواند بصورت متداوم به استخر متصل باشد و به همین دلیل می تواند روی درآمد ماینر تاثیر زیادی بگذارد.

 

همانظور که می دانید دستگاه های ماینر از سخت افزار های حساسی تشکیل شده است و با قطع شدن اینترنت باعث می شود دمای دستگاه کاهش پیدا کند و با اتصال دوباره اینترنت و متصل شدن دوباره ماینر به استحر و شروع پروسه ماینینگ دمای دستگاه دوباره به حالت نرمال خود برخواهد گشت.

این افزایش و کاهش دما، به سخت افزار هایی مانند هشبرد و… می تواند آسیب جدی وارد کند.

پس متوجه شدیم رعایت نکته ی ساده ای مثل تامین یک اینترنت پایدار برای دستگاه های ماینر می تواند تا حد قابل توجهی از خرابی ها ماینر جلوگیری کند و به همین دلیل می توانید خود را از خسارات های مالی شدیدی دور نگه دارید.

 

 

 

برای رسیدن به یک اینترنت پایدار باید چه نکاتی را رعایت کنیم:

 

در اولین مورد استفاده از یک مودم مناسب اولین شرط برای داشتن یک اینترنت بدون قطعی است.

نکته ی مهمی که درباره اینترنت ماینر باید بدانید این است که تا جایی که می توانید از مودم های سیم کارتی استفاده کنید بدلیل اینکه اغلب فارم های بزرگ در مناطق غیر شهری و صنعتی احداث می شود، مود های سیم کارتی با کیفیت عالی می توانند آنتن دهی بالایی داشته باشند و شما را در مسیر ماینینگ به خوبی همراهی کنند.

 

 

در اینجا قصد داریم چندتا از بهترین مودم های موجود در بازار را معرفی کنیم.

توجه داشته باشید که مودم های زیادی داخل بازار هستند که مناسب کار شما خواهند بود و این مدل ها، فقط نمونه هایی از آن ها هستند.

 

1_ مودم LTE 4G تی پی لینک Archer MR400:

 

مودم و روتر 4G LTE تی پی لینک مدل TP-Link Archer MR400 Ver4.0

این مودم سیمکارتی می باشد.
سرعت وایرلس آن 1167 مگابایت بر ثانیه می باشد.
این مودم دو آنتن خارجی جدانشدنی دارد.
پوشش دهی این مودم فوق العاده بالاست و همزمان 64 نفر میتوانند به آن متصل شوند.

 

 

2_ مودم LTE 4G تی پی لینک Archer MR200:

STOCK TP-LINK Archer MR200-AC750 4G LTE - فروشگاه مودم و تجهیزات شبکه مودم مارت | خرید مودم 4G | خرید مودم رومیزی | خرید مودم همراه | خرید دانگل 3G/4G | خرید

 

این مودم از سرعت وایرلس 733 مگابایت بر ثانیه برخوردار است.
قابلیت اتصال تا 64 کاربر را دارد.
دارای یک عدد پورت شبکه WAN و سه عدد پورت شبکه LAN می باشد.
دارای 2 آنتن می باشد و نوع اتصال آن 4G می باشد.

 

 

3_ مودم HN8546Q هوآوی:

HN8546Q Dual Band Fiber Optic Modem Router | تاپ رایان | تاپ رایان

سرعت انتقال داده ها در این مدل 1300 مگابایت است و دارای 4 عدد پورت شبکه است.
این مودم دارای 3 آنتن می باشد.

 

 

استفاده از کابل LAN با کیفیت مرغوب ترجیحا CAT5 , CAT6 و و برای برخی ماینر ها مانند واتس ماینر ها استفاده از کابل CAT7 می تواند گزینه مناسبی باشد.

 

یکی دیگر از نکاتی که درباره اینترنت ماینر باید بداینم اینکه تا جایی که می توانید با توجه به تعداد دستگاه ماینر خود حجم مناسبی از اینترنت را خریداری کنید، به دلیل اینکه تمام شدن حجم بسته اینترنت شما یکی از دلایلی قطعی شما خواهد بود.

 

در فارم هایی که از تعداد دستگاه بالایی استفاده می شود لازم است که مودم شما به یک سوئیچ متصل شود و تقسیم اینترنت از طریق سوئیچ به دستگاه های ماینر انجام شود.

سوئیچ های شبکه دارای مدل های متفاوتی در بازار هستند و هر کدام دارای تعداد پورت های خروجی متفاوتی هستند و به همین دلیل باید با توجه به تعداد دستگاهی که در اختیار دارید سوئیچ شبکه خود را انتخاب کنید.

 

 

وظیفه ی میکروتیک در ماینر ها چیست؟

در برخی موارد برای حفظ امنیت شبکه ای که ایجاد می کنید و همچنین جلوگیری از به سرقت رفتن اطلاعات شما نیاز است که از یک میکروتیک در مسیر مودم خود استفاده کنید.

دستگاه میتروتیک با توجه به VPN که بر روی آن ست می شود قادر است از اطلاعات شخصی و محرمانه شما به خوبی نگهداری کند.

به این نکته توجه بفرمایید که کانفیگ کردن میکروتیک یک کار تخصصی است و به همین دلیل اگر کانفیگ آن به دست افراد غیر حرفه ای سپرده شود و یا اینکه خود افراد آن را انجام دهند می تواند نه تنها امنیت شما را بالا نبرد بلکه یک حفره امنیتی هم ایجاد کند و اطلاعات شما را به خطر بیاندازد.

 

 

در برخی موارد قطعی های ایجاد شده می تواند از سمت استخرها باشد یا اینکه اپراتور سیم کارتی که با آن در حال فعالیت هستید قادر به ارائه سرویس در یک بازه زمانی کوتاهی نخواهد بود در این مواقع لازم است یا مشکل را سریعا حل کنید و یا اگر قادر به حل مشکل نیستید برای مدت زمان کوتاهی دستگاه های خود را خاموش کنید.

در مطالب بالا توضیح دادیم که قطع و وصل شدن اینترنت می تواند خسارات جبران ناپذیری را به دستگاه های شما وارد کند و به همین دلیل خاموش کردن دستگاه در این مواقع می تواند بهترین راهکار از سمت فارم دار باشد.

 

در برخی موارد موارد افراد از یک شبکه اینترنت دومی استفاده می کنند تا اگر اینترنت اول فارم به هر دلیلی از دسترس خارج شد اینترنت دوم وارد مدار شود و از شبکه پشتیبانی کند.

این موضوع می تواند یکی از کار های مهم در زمینه جلوگیری از هر گونه قطعی از سمت اینترنت شما باشد.

 

 

در اخر باید به این نکته اشاره کنیم که تجهیزکردن فارم جهت برخورداری دستگاه های ماینر از یک اینترنت خوب و ایجاد آمپر برق با ولتاژ مناسب از جمله وظایف مهمی است که هر ماینری برای کسب سود و حفظ درآمد خود در سطح متعادل باید انجام دهد و توجه نکردن به هر یکی از این موارد می تواند خسارات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

مقاله نکات جامعی درباره اینترنت ماینر به شما کمک می کند که مشکلات اینترنت خود را شناسایی کنید و در اسرع وقت جهت حل آن ها اقدام بفرمایید.

 


 

نویسنده مقاله نکات جامعی درباره اینترنت ماینر: فرشاد ربیعی

ارسال دیدگاه