آشنایی جامع با چراغ های ماینر

آشنایی جامع با چراغ های ماینر - تجهیزمستر

چراغ های ماینر بیانگر وضعیت کلی ماینر هستند و تغییر حالت هر یک از آن ها می تواند هشدار یا پیغامی برای مخاطب خود داشته باشد، در راهنمای آشنایی جامع با چراغ های ماینر سعی کرده ایم به صورت جامع و مفید شما عزیزان را با هر یک از علائم خرابی ماینر که از طریق چراغ های آن قابل شناسایی می باشد، آشنا کنیم.

 

 

افرادی که در حوزه ی ماینینگ فعالیت دارند باید با هر یک از این علائم به خوبی آشنا باشند تا در صورت بروز هر یک از آن ها دلایل ایجاد شناسایی شود و اقدامات اولیه در جهت رفع آن انجام شود.

 

توجه داشته باشید که اهمیت ندادن به هر یک از مواردی که در این راهنما قرار است برای شما عزیزان توضیح داده شود می تواند خسارات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

 

 

آشنایی جامع با چراغ های ماینر:

 

آشنایی جامع با چراغ های ماینر - تجهیزمستر

 

ماینر ها عمدتا از دو چراغ قرمز و سبز تشکیل شده اند که چراغ قرمز خطا و چراغ سبز کارکرد نرمال است و در حالت عادی چراغ سبز باید در حالت چشمک زن قرار گرفته باشد و چراغ قرمز خاموش باشد.

 

 

برای درک بهتر ادامه ی مطالب لازم است که با مطالعه مقالات مرتبط، با مفاهیم ابتدایی دیگری مانند وظایف هشبرد،کنترل برد و پاور بیشتر آشنا شوید.

 

 

در موارد خاص ممکن است وضعیت این چراغ ها تغییر کند.

 

1_ در حالت اول ممکن است چراغ قرمز دستگاه ماینر در حالت چشمک زن قرار گرفته باشد که می تواند به ما این هشدار ها را بدهد:

  • دمای محیط بالا است
  • اتصال اینترنت قطع می باشد

در حالت اول می توانید دمای محیط را بررسی کنید.

بصورت کلی اختلاف دمای محیط و ماینر 50 درجه سانتی گراد می باشد،یعنی اگر دمای محیط شما 20 درجه باشد دمای ماینر 70 درجه خواهد بود و این دما نرمال است.

(توجه داشته باشید که این اعداد و ارقام برای انواع دستگاه ها متغیر است و به همین دلیل در این جا میانگینی از تمامی موارد را ذکر کرده ایم.)

 

در این حالت از اتصال درست فن ها به دستگاه اطمینان حاصل کنید و در صورتی که هر یک از فن ها آسیب دیده باشند، سریعا نسبت به تعویض آن ها اقدام کنید.

 

در حالت دوم ممکن است اتصال اینترنت قطع باشد که در این مورد باید اتصال کابل لن LAN بررسی شود و همچنین از سالم بودن مودم خود و فعال بودن بسته اینترنت آن اطمینان حاصل بفرمایید.

 

2_ در حالت دوم چراغ سبز ممکن است به صورت ثابت روشن باشد و از حالت چشمک زن خارج شده باشد:

در این حالت دو احتمال وجود دارد

  • آی پی یافت نمی شود
  • اتصال به اینترنت به مشکل خورده است

برای رفع این مشکل در ابتدایی ترین حالت باید اتصال اینترنت خود را چک بفرمایید و از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید.

در مرحله ی بعد ممکن است کنترل برد شما نیاز به ریست داشته باشد که از طریق دکمه ی روی دستگاه این کار را می توانید براحتی انجام دهید.

در برخی موارد با ریست کردن دستگاه هم مشکل حل نخواهد شد و باید کنترل برد خود را جهت تعمیر نزد یک تعمیرکار با تجربه و متخصص ببرید.

 

3_ در حالت سوم ممکن است هر دو چراغ های ماینر خاموش باشند:

  • فن دستگاه معیوب است
  • کنترل برد نیاز به آپگرید دارد

در این حالت ممکن است فن های دستگاه به مشکل خورده باشند و از طریق جایگزین کردن آن ها مشکل خود را حل کنید.

در حالت دوم اگر باز هم دو چراغ خاموش بود از طریق یک SD CARD کنترل برد خود را آپگرید کنید و یا اینکه از یک متخصص جهت انجام آن کمک بگیرید.

 

4_در صورتی که چراغ قرمز چشمک میزند و چراغ سبز خاموش است:

در این حالت ممکن است مشکلی در دریافت آی پی خود داشته باشید که از طریق چک کردن اتصالات اینترنت و کنترل برد خود قابل حل می باشد.

توجه کنید، در حالتی که اتصال اینترنت شما برقرار باشد باید چراغ زرد روی پورت لن شما روشن باشد و چراغ سبز رنگ آن در حالت چشمک زن قرار بگیرد.

 

چراغ های لن ماینر - تجهیزمستر

 

 

5_در حالت پنج هر دو چراغ های ماینر به صورت ثابت روشن باشند:

در این حالت عمدتا ممکن است آدرس استخر شما به درستی وارد نشده باشد و از طریق ریست دستگاه و ست کردن دوباره آدرس استخر بر روی ماینر می توانید مشکل خود را حل کنید.

 

 

در هنگام بروز آسیب باید چه اقداماتی را انجام داد:

 

در حالت کلی وظیفه ی بررسی ماینر و رفع عیب آن بر عهده تعمیرکار است و هر حرکت اضافه ای از سمت افراد کم تجربه در زمان اختلال در عملکرد ماینر می تواند خسارات جبران ناپذیری را به بار بیاورد، اما با کمک راهنمای آشنایی جامع با چراغ های ماینر می توانید در صورت مشاهده هر یک از عوامل بالا با مشورت افراد متخصص عیب دستگاه را شناسایی کنید و با کمترین هزینه ممکن در جهت رفع عیب آن اقدام بفرمایید.

 

یکی از مواردی که ممکن است عملکرد دستگاه شما بسیار تحت تاثیر قرار دهد و در ایجاد عوامل بالا نقش تعیین کننده را دارد نوسانات بالای برق است که می تواند در کمترین زمان ممکن به نقاط اصلی دستگاه شما مانند هشبرد ها و پاور آسیب وارد کند.

اگر در مناطقی هستید که با افت ولتاژ یا به صورت کلی نوسانات ولتاژ روبرو هستید در اسرع وقت با استفاده از استابلایزر ها،محافظ های پا کنتوری و… جهت رفع این موضوع اقدام بفرمایید.

 

 

نویسنده آشنایی جامع با چراغ های ماینر: محسن سهرابی 

ارسال دیدگاه